SCHADEHERSTEL

Herstel van autoschade

Nugteren Autoschadeherstel is een allround autoschadehersteller met als specialisme plaatwerk. U kunt bij ons terecht voor het inzetten van nieuwe plaatwerkdelen, laswerk, uitdeukwerk en richtwerk. Wij beschikken over een richtbank en meer speciaal gereedschap om uw auto in no-time weer 100% te herstellen.

Kies voor kwaliteit

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in herstel van autoschade. Wij werken vakkundig en voor een eerlijke prijs. Zoekt u een goed schadeherstelbedrijf in Zwijndrecht? Kom eens langs bij onze werkplaats.

Plaatwerk

Onder plaatwerk valt alles wat uit staalplaat gemaakt kan worden. Voor goed plaatwerk heb je de vakkennis en de juiste materialen en apparaten nodig. Gelukkig beschikt Nugteren Autoschadeherstel over de juiste gereedschappen voor professioneel plaatwerk. Bovendien hebben wij  meer dan 20 jaar ervaring in plaatwerk.

Schadeherstel

Het herstelproces begint altijd met het demonteren van de beschadigde onderdelen van het voertuig. Beschadigde onderdelen vervangen of repareren we. Het plaatwerk wordt vervangen en/of uitgedeukt. Beschadigde plaatdelen worden opnieuw gespoten, indien mogelijk deuken we uit. Bij beschadiging aan de wielophanging of het chassis zullen we de de onderdelen richten en uitlijnen. Wanneer het herstelwerk is uitgevoerd bewerken we het voertuig voor om naar de spuiterij te gaan. Hierna bouwen we de auto weer op in originele staat.

Restauratie van oldtimers

Klassieke auto’s worden steeds zeldzamer. Terecht dat u zuinig bent op uw oldtimer. Het restaureren van een oldtimer is specialistenwerk. Dat laat u niet zomaar door de eerste de beste doen. Nugteren Autoschadeherstel heeft meer dan 20 jaar ervaring in autoschadeherstel. Wij hebben meerdere oldtimers gerestaureerd.

PARTICULIEREN

Of het nu gaat om kleine deukjes en krasjes of complexe autoschades. Nugteren Autoschadeherstel helpt u snel weer op weg.

BEDRIJVEN

Ook bedrijven helpen wij snel en goed. Wij werken transparant en denken in mogelijkheden. Kom eens langs!

AUTOSCHADEBEDRIJVEN

Extra capaciteit nodig door extra drukte, ziekte of vakantie van eigen personeel? Wij springen graag bij!

ONS ADRES

Noordweg 19-b
3336 LH Zwijndrecht

BEL ONS

0627 503 126

STUUR EEN E-MAIL

info@nugterenautoschadeherstel.nl