FOODTRUCKS

Restauratie van foodtrucks

Steeds vaker krijgen wij de vraag of we ook foodtrucks kunnen restaureren of het laswerk van een foodtruck kunnen verzorgen. Een kort antwoord: ja, dat kan! Niet alleen doen we dit vaker, we vinden het ook erg leuk om te doen.

Vakkennis en kwaliteit

Foodtrucks zijn razend populair. Geen wonder want foodtrucks zien er vaak leuk uit en bieden een brede variatie aan gerechten. Iedereen houdt van foodtrucks. Wij ook! Bij het restaureren van een foodtruck gaan we vakkundig te werk. Onze 20 jaar ervaring in het herstellen van schade aan voertuigen komt dan zeer goed van pas. Vaak worden wij bij foodtrucks ingezet voor werkzaamheden aan het plaatwerk.

Een paar voorbeelden

Hieronder vindt u een paar voorbeelden van foodtrucks die wij gerestaureerd hebben of waar we het laswerk voor hebben verzorgd.

Project 1: Constructie foodtruck verstevigd en chassis aangepast

Voor deze Citroën HY foodtruck van een van onze klanten hebben wij de constructie verstevigd, met platen dichtgemaakt en verbreed voor de opbouw van een bar.

Om de constructie te verstevigen hebben we in de cabine een buizenframe gelast. Daarop hebben we 5 mm staalplaat gelast. Hier is het chassis op vastgemonteerd. Ook hebben we platen tegen de achterkant van de cabine gezet en het chassis verstevigd. Daar waar het plaatwerk verroest of kapot was, hebben wij nieuwe plaatdelen ingezet.

De foodtruck is vervolgens gespoten en het houtwerk is gedaan.

Project 2: Aangepaste ramen, deuren en een nieuwe vloer

Bij deze foodtruck hebben we aan de achterzijde 2 deuren met glas gemaakt. Aan de zijkant maakten we 4 scharnierramen. Deze kunnen allemaal apart worden geopend. Daarnaast hebben we er een nieuwe vloer in gelast en de wielkasten opnieuw met staalplaten gemaakt.

Het eindresultaat…

wordt goedgekeurd!

Project 3: Aanpassingen achterkant en uitgifteluik foodtruck

Een ander foodtruckproject betroft het aanpassen van de achterkant en het verbreden van het uitgifteluik. De achterklep bestond uit een houten plaat. Hierin hebben we onder 2 deuren van hout gemaakt met daarboven 2 ramen van glas. Deze kunnen er allemaal afzonderlijk uit getild worden.

Daarnaast hebben we het uitgifteluik aan de zijkant vergroot om een mooi verkoopluik te maken. Op foto 2 hieronder zie je het frame dat we hebben gelast. Om het geheel te beschermen tegen inbraak hebben we een stalen klep gemaakt, door een staalplaat op het frame te lassen (zie foto 3). Niet alleen kan hier het uitgifteluik mee worden afgesloten, ook geeft het extra sfeer als het omhoog staat en biedt het beschutting bij slecht weer.

Bekijk het resultaat op onderstaande foto’s.

Ook een foodtruck laten aanpassen?

Bel 0627 503 126 en maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze werkplaats in Zwijndrecht. Bekijk hier onze openingstijden.

ONS ADRES

Noordweg 19-b
3336 LH Zwijndrecht

BEL ONS

0627 503 126

STUUR EEN E-MAIL

info@nugterenautoschadeherstel.nl